Τρόποι Πληρωμής

Στο e-shop μας μπορείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμές με τους ακόλουθους τρόπους:

 1. Αντικαταβολή: Πληρώνετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή από την εταιρεία ταχυμεταφορών, με το προσαυξημένο κόστος αντικαταβολής, όπως αυτό εμφανίζεται και αναλύεται στην σελίδα του Ταμείου (Checkout Page).
 2. * Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή καλούμε πάντα για επιβεβαίωση της παραγγελίας και εάν δεν καταφέρουμε να έρθουμε σε επαφή η παραγγελία θα ακυρώνεται.

 3. Πληρωμή μέσω Πιστωτικών/Χρεωστικών Καρτών: Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε την παραγγελία σας την στιγμή της ολοκλήρωσής της, χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο σύστημα πληρωμών της Alpha Bank. 
 4. Άμεση Τραπεζική Κατάθεση: Κάντε την πληρωμή σας απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό χρησιμοποιώντας το ID της παραγγελίας σας ως αποδεικτικό πληρωμής.

  Διαθέσιμοι Τραπεζικοί Λογαριασμοί

  ALPHA BANK
  GR6001402200220002002027595
  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
  CRBAGRAA

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Socket Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κωδικού.